Keresés

A keresett címkére 8db bejegyzés található.

Egyedi webdesign készítése vagy weblap sablon vásárlása?

Weblap készítés során melyiket érdemes választani? Egyedi webdesign készítése legyen vagy weblap sablon? Melyiknek mik az előnyei és hátrányai?

Meta tagek beállítása - meta title, meta description, open graph

Tudja meg, hogyan kell a meta tagek beállítását elvégezni és megfelelően használni: meta title, meta description, opengraph. Jelenjen meg eredményesen a google találati listában.

Mi az a parallax design és mikor érdemes használni?

A parallax design már régóta jelen van a webes világba. Nagyon látványos és figyelemfelkeltő, de biztos, hogy hatékony is? Érdemes-e ilyen weboldalt választanunk?

Keresőoptimalizálás ingyen avagy a seo alapjai

Szeretné ha több látogató jönne a weboldalára? Akkor érdemes elolvasnia a keresőoptimalizálás ingyen avagy a seo alapjai cikket és alkalmazni az ott leírtakat.

Weblap készítés lépései, weblap tervezés menete

Szeretne saját weblapot, de nem tudja miket érdemes átgondolni előtte? Felsorolom, hogy mik a weblap készítés lépései és a weblap tervezés menete.

Mi is az a responsive webdesign?

A responsive webdesign lényege az, hogy ugyanazt a tartalmat eltérő kijelzőn és felbontáson is megfelelően jelenítjük meg.

Alapvető hibák a weboldalkészítésnél

Milyen tipikus hibák vannak, amelyekkel biztos el fogjuk veszíteni a látogatóinkat? Milyen alapvető szempontokat vegyünk figyelembe, ha weboldalt készítünk?

Egyoldalas weblapok előnyei és hátrányai

Egyoldalas weblapok nagyon népszerűek. Ez nem is csoda, hiszen nagyon látványosak és minden információt megtalálunk egy helyen. De biztos, hogy jó választás lenne nekünk is?