Keresés

A keresett címkére 11db bejegyzés található.

Mi az a parallax design és mikor érdemes használni?

A parallax design már régóta jelen van a webes világba. Nagyon látványos és figyelemfelkeltő, de biztos, hogy hatékony is? Érdemes-e ilyen weboldalt választanunk?

Google előnyben részesíti a mobilbarát weboldalakat

A google hivatalosan is bejelentette, hogy mobileszközökről való keresésnél előnyben részesíti azokat a weboldalakat, amelyek mobilra is vannak optimalizálva.

Mi is az a responsive webdesign?

A responsive webdesign lényege az, hogy ugyanazt a tartalmat eltérő kijelzőn és felbontáson is megfelelően jelenítjük meg.

Weblap készítés lépései, weblap tervezés menete

Szeretne saját weblapot, de nem tudja miket érdemes átgondolni előtte? Felsorolom, hogy mik a weblap készítés lépései és a weblap tervezés menete.

Saját blog készítése - saját blog létrehozása

Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne egy saját blog készítése, de nem mertél vagy nem tudtál neki állni? Ha igen, akkor a saját blog készítése - saját blog létrehozása című cikk segít neked.

Így posztoljunk hatékonyan a Facebookon - tippek és tanácsok

Hatékony facebook posztolási tippek és tanácsok. Érjen el több embert a facebook bejegyzéseivel.

Sikeres domain név választás titkai

Induló weblapunkat a látogatók és a leendő ügyfelek a domain név alapján fogják azonosítani, ezért nagyon fontos a jó domain név választás.

Egyedi webdesign készítése vagy weblap sablon vásárlása?

Weblap készítés során melyiket érdemes választani? Egyedi webdesign készítése legyen vagy weblap sablon? Melyiknek mik az előnyei és hátrányai?

Alapvető hibák a weboldalkészítésnél

Milyen tipikus hibák vannak, amelyekkel biztos el fogjuk veszíteni a látogatóinkat? Milyen alapvető szempontokat vegyünk figyelembe, ha weboldalt készítünk?

Hogyan érjünk el jó helyezést a Google találati lista szerint?

Szeretne a Google találati lista első oldalán szerepelni és több látogatót szerezni? Olvassa el bejegyzésemet és érjen el weblapja jobb helyezést a Google rangsorolás során.

Egyoldalas weblapok előnyei és hátrányai

Egyoldalas weblapok nagyon népszerűek. Ez nem is csoda, hiszen nagyon látványosak és minden információt megtalálunk egy helyen. De biztos, hogy jó választás lenne nekünk is?